Antena 3 Actualitate Media Modificare fundamentală făcută de Facebook. Ce se întâmplă cu serviciul de comunicare Messenger

Modificare fundamentală făcută de Facebook. Ce se întâmplă cu serviciul de comunicare Messenger

de G.S.    |    26 Ian 2017   •   19:48
Modificare fundamentală făcută de Facebook. Ce se întâmplă cu serviciul de comunicare Messenger

Facebook testează introducerea reclamelor în cadrul serviciului de comunicare Messenger, primele simulări urmând să aibă loc în următoarele săptămâni în Australia şi Thailanda, scriu engadget.com şi theverge.com.

Anunţată în urmă cu un an de zile pe reţelele de socializare, această formă de publicitate are rolul de a-i face pe utilizatori să interacţioneze mai uşor cu branduri cunoscute pe canalul de Messenger, potrivit celor de la Facebook, care însă nu au indicat când vor lansa această funcţionalitate la nivel internaţional. Momentan, simulările vor avea rolul de a vedea cum funcţionează această modalitate de publicitate şi mai ales care va fi feedback-ul utilizatorilor serviciului Messenger, în condiţiile în care, probabil, Facebook caută modalităţi de a obţine avantaje în acest sens ţinând cont de cei peste 1 miliard de utilizatori care folosesc această aplicaţie.

Tot joi, reţeaua de socializare Facebook a introdus un nou design al paginii dedicată opţiunilor şi setărilor de confidenţialitate, în încercarea de a o face mai uşor accesibilă. Noua versiune, care este mai prietenoasă pentru utilizatori, include 32 de ghiduri interactive în 44 de limbi străine.

Cei de la Facebook au dorit să anunţe aceste modificări chiar cu prilejul Zilei Informaţiilor Confidenţiale, compania indicând pe blogul propriu că în acest fel încearcă să crească nivelul de conştientizare asupra modului în care trebuie să ne protejăm informaţiile în mediul online. Aceste modificări introduse nu schimbă politica Facebook de a împărtăşi datele utilizatorilor săi cu companiile de publicitate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close