Antena 3 CNN Actualitate Media Peste 4.000 de înscrieri la concursul English today!

Peste 4.000 de înscrieri la concursul English today!

Peste 4.000 de înscrieri la concursul English today!
29 Oct 2010   •   16:55

Luni, 1 noiembrie, Săptămâna Financiară vă oferă volumul 4 al cursului multimedia de învăţare a limbii engleze, English Today. Acest volum încheie primul nivel de învăţare al cursului, cel pentru începători. Urmează alte patru nivele de învăţare: elementar (4 apariţii), intermediar 1 (4 apariţii), intermediar 2 (5 apariţii) şi avansat (5 apariţii).

Succesul metodei de învăţare a limbii engleze propuse de English Today este demonstrat epuizarea rapidă a tirajului primelor volume, cât şi de numărul mare de persoane înscrise la concursul organizat pe www.sfin.ro/englishtoday. |n cele trei săptămâni de la lansarea concursului, peste 4.000 de concurenţi s-au înscris la  concurs. Dintre aceştia, un număr de 180 de participanţi au câştigat deja premiile primelor etape săptămânale, constând în seturi “Enciclopedia Britanica” şi „Ghidul oraşului Londra”.

Oricine poate intra în cursa pentru marile premii, chiar şi cei ce au ratat startul concursului din 11 octombrie. Accesează  www.sfin.ro/englishtoday, înscrie-te la concurs cu codul de pe DVD şi ai şansa să pleci împreună cu un prieten o săptămână la Londra şi să dai gratuit examenul Cambridge sau IELTS de la British Council. Dacă nu ai norocul să câştigi marele premiu, tot rămâi în cursă pentru Premiile GOLD şi SILVER. |n total, Săptămâna Financiară acordă 1472 premii în doar 22 de săptămâni.

Pentru cei care au ratat primele volume ale cursului English Today, soluţia este achiziţionarea abonamentului special English Today, adică un pachet de 22 de volume. La preţul promoţional de 300 de lei primeşti gratuit acasă toate volumele. Amănunte pe http://www.sfin.ro/site/72/abonamente_speciale_english_today.htm

ENGLISH TODAY vă propune să învăţaţi rapid limba engleză într-o manieră modernă şi interactivă. Pachetul multimedia oferit de Săptămâna Financiară este compus dintr-un suport de curs în format tipărit, însoţit de un CD şi un DVD care conţin  dialoguri audio, respectiv video, pentru învăţarea rapidă a limbii engleze.

Colecţia “English Today” apare în fiecare luni, începând din 11 octombrie şi până pe 21 martie 2011. |n fiecare zi de luni, cititorii vor primi odată cu Săptămâna Financiară pachetul de curs care include manual, CD şi DVD, la un preţ special de numai 14,99 lei.


×
Subiecte în articol: saptamana financiara
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close