Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 13 ianuarie: Senatoarea Plăcintă dă iar lovitura: 500.000 de euro finanţare UE

Revista presei - 13 ianuarie: Senatoarea Plăcintă dă iar lovitura: 500.000 de euro finanţare UE

Revista presei - 13 ianuarie: Senatoarea Plăcintă dă iar lovitura: 500.000 de euro finanţare UE
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    13 Ian 2012   •   12:49
Ring: Senatoarea Plăcintă dă iar lovitura: 500.000 de euro finanţare UE. Senatoarea PDL de Vrancea, Sorina Plăcintă, primeşte sute de mii de euro finanţare europeană pentru cursuri de calificare profesională. Este pentru a treia oară când Plăcintă primeşte suma de 500.000 de euro, nerambursabilă. De fiecare dată, cursurile de calificare au vizat ocupaţii ce au legătură directă cu obiectivul de activitate al firmelor sale din Focşani.

Fin.ro
: Cursele low-cost se mută pe Aeroportul Otopeni, din data de 25 martie. Companiile vor achita pe Aeroportul Otopeni o taxă în valoare de circa 4,5 euro pe pasageri în plus faţă de Aeroportul Băneasa, însă condiţiile vor fi mult mai bune decât pe Băneasa, susţin reprezentanţii Companiei Aeroporturi Bucureşti. Acum, pe Aeroportul Băneasa operează mai multe companii low-cost, printre care Blue Air, Wizz Air, German Wings şi Vueling.

România liberă: De ce veneau străinii să înveţe să schieze în România. Cursanţii străini invadau staţiunile montane, iar lecţiile se desfăşurau pe pârtiile de schi. Ţara noastră era destinaţia preferată de mii de olandezi, germani şi englezi care veneau la noi să înveţe să schieze, în anii '70, '80, '90, ştiindu-se că aici exista o şcoală de schi foarte bine cotată pe plan mondial. Instructorii români predau azi în străinătate.

Jurnalul Naţional: Cum e văzută România din universităţile americane: o ţară bananieră, populată de oameni sălbatici care trăiesc din oierit. Articolul dezvăluie de ce studenţii de peste ocean ne percep ca pe o ţară bananieră, populată de oameni sălbatici care trăiesc din oierit. Spre exemplu, "câte capre ai acasă?" - este una dintre întrebările care le li se pun românilor la Yale.

Puterea: 700.000 de vaccinuri, distruse. Aceste sute de mii de doze de vaccin nu au concentraţia corespunzătoare şi nu protejează împotriva gripei. Testele efectuate de experţi au depistat că dozele de vaccin antigripal produse de Institutul Cantacuzino nu sunt bune, astfel încât ministrul Sănătăţii a luat decizia să stopeze şi campania de vaccinare antigripală.


×
Subiecte în articol: sorina placinta Aeroport Otopeni România
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close