Antena 3 CNN Actualitate Media Săptămâna Financiară declanşează „Computeriada”!

Săptămâna Financiară declanşează „Computeriada”!

Săptămâna Financiară declanşează „Computeriada”!
10 Mai 2011   •   15:36

Din 9 mai, Săptămâna Financiară lansează cursul „Computer şi Internet”, cea mai eficientă şi atractivă modalitate de învăţare şi perfecţionare a cunoştinţelor privind utilizarea calculatorului personal, în doar 16 săptămâni. După modelul de succes al cursului „English Today”, acest nou curs multimedia, format din manual şi CD, îşi propune să-i iniţieze pe participanţi în tainele IT.

Campania, concepută de Săptămâna Financiară şi Editura Litera şi având ca partener principal Romtelecom, se adresează oricui are nevoie de noţiunile de bază în sisteme de operare şi programe uzuale. Manualul şi CD-ul, ambele în limba română, descriu sistemul de operare Windows XP şi aplicaţiile aferente acestuia (Microsoft Office), îi îndrumă pe cursanţi cum să folosească e-mail-ul şi Internetul, să descarce şi să editeze fotografii şi filmuleţe, să creeze baze de date şi cum să-şi protejeze computerul.

Participaţi la „Computeriadă” şi veţi deveni experţi în domeniul informaticii. Pachetul de curs, care include manualul şi CD-ul, vă este oferit în fiecare luni la preţul special de 14,99 lei. Cei care doresc să nu rateze nici un volum au posibilitatea încheierii unui abonament la Săptămâna Financiară, pe durata Computeriadei.

Săptămâna Financiară vă propune să vă testaţi cunoştinţele acumulate şi să câştigaţi premii atractive, în cadrul concursului desfăşurat pe pagina de internet a publicaţiei, www.sfin.ro. Ca şi la „English Today”, concurenţii vor fi asistaţi de un profesor în toate problemele pe care le întâmpină. „Profesorul IT” va da şi teste săptămânale participanţilor la concurs, din materia manualului din perioada respectivă, în urma cărora cei mai buni elevi vor primi şi premii de etapă.

Marele premiu al „Computeriadei” este format dintr-un televizor LCD şi un sistem Home Cinema, precum şi posibilitatea susţinerii examenului European Computer Driving Licence (ECDL). Totodată, „Computeriada” pune la bătaie 10 premii Gold, constând în laptopuri şi 20 de premii Silver, constând în susţinerea gratuită a examenului ECDL. Premiile săptămânale constau în cartele RUN, de suport IT la domiciliu, şi cărţi de specialitate, oferite de Helpio. Compania Class IT Outsourcing oferă celor mai buni 3 cursanţi internship-uri de o lună, în urma cărora vor avea şansa să obţină un job în cadrul companiei.

Colecţia “Computer şi Internet” apare în fiecare luni, în perioada 9 mai - 22 august. Primul pachet, care include suportul de curs şi CD-ul, va este oferit luni, 9 mai, la un pret promoţional de 9,9 lei, numai cu Săptămâna Financiară.

×
Subiecte în articol: saptamana financiara
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close