Antena 3 Actualitate Media Săptămâna Financiară tipăreşte tiraje suplimentare pentru English Today

Săptămâna Financiară tipăreşte tiraje suplimentare pentru English Today

20 Oct 2010   •   13:04
Săptămâna Financiară tipăreşte tiraje suplimentare pentru English Today

Cursul de învăţare rapidă a limbii engleze, English Today, distribuit împreună cu Săptămâna Financiară începând din 11 octombrie, se bucură de un succes imens. Tirajele primelor două volume s-au epuizat rapid şi în totalitate, iar la concursul paralel organizat pe www.sfin.ro/englishtoday s-au înscris mii de cursanţi.
Urmare a acestei situaţii, tirajul Săptămânii Financiare a fost crescut semnificativ începând cu volumul al treilea al cursului English Today, care se va difuza începând cu 25 octombrie 2010. Pentru cei care nu au reuşit să-şi procure primele două volume există două posibilităţi de recuperare:
1. Tiraje suplimentare din volumele 1 şi 2 vor fi distribuite împreună cu cotidianul Financiarul, în datele de 27 octombrie (volumul 1) şi 3 noiembrie (volumul 2).
2. Cea de-a doua soluţie, recomandată atât celor care au pierdut unul dintre volume dar şi celor care vor să aibă siguranţa că vor găsi toate volumele, este reprezentată de abonamentul special English Today, care costă 300 de lei şi poate fi comandat numai la redacţie. Amănunte pe http://www.sfin.ro/englishtoday şi în paginile revistei.
Reamintim tuturor cursanţilor, actuali şi viitori, că prin achiziţionarea cursului pot intra în concursul cu premii English Today. Accesează  www.sfin.ro/englishtoday , înscrie-te la concurs cu codul de pe DVD şi ai şansa să pleci împreună cu un prieten o săptămână la Londra şi să dai gratuit examenul Cambridge sau IELTS de la British Council. Până la acordarea acestor premii de la sfârşitul cursului, poţi câştiga săptămânal şi alte premii în fiecare zi de luni. |n total, Săptămâna Financiară acordă 1472 premii în cele 22 de săptămâni!

Intră pe www.sfin.ro/englishtoday şi vei putea să-ţi verifici şi cunoştinţele dobândite cu English Today. Un profesor – Teacher - îţi răspunde la toate nelămuririle şi îţi dă teste grilă săptămânal.

Premiile English Today
Marele Premiu
O excursie pentru 2 persoane în Marea Britanie (1 săptămână, 6 nopţi de cazare la hotel 3 stele cu mic dejun, transport cu avionul dus-întors) şi contravaloarea unui examen Cam­bridge/ IELTS administrat de British Council.
Premii GOLD
50 de examene Cambridge/IELTS, administrate de British Council.
Premii SILVER
50 de exemplare din Dicţionarul Vizual Englez-Român
50 de exemplare din Dicţionarul Englez-Român (Irina Panovf)
Premii săptămânale
ENCICLOPEDIA BRITANICA – 10 seturi a câte 16 volu­me/săptămână.
GHID LONDRA – 50 de bucăţi/săptămână.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close