Antena 3 CNN Actualitate Media Top 10 cele mai înduioșătoare reclame de Crăciun în 2015. Le ştiai? VIDEO

Top 10 cele mai înduioșătoare reclame de Crăciun în 2015. Le ştiai? VIDEO

Top 10 cele mai înduioșătoare reclame de Crăciun în 2015. Le ştiai? VIDEO
Sursa foto: Foto: pixabay.com
25 Dec 2015   •   15:07
Clipurile pregătite de campanile publicitare pentru Crăciun sunt, de cele mai multe ori, cele mai emoționante reclame din timpul anului, scrie europafm.ro.
 
Brandurile din întreaga lume mizează pe faptul că spiritul sărbătorilor de iarnă face ca oamenii să devină mult mai atenţi şi, totodată, mai sensibili la poveştile care stârnesc suspine și impresionează până la lacrimi, punându-ne pe gânduri asupra lucrurilor cu adevărat importante în viaţă.
 
Locul 10
 
”Călătoria” este numele reclamei de Crăciun pentru magazinul online britanic Very.co.uk. Clipul publicitar prezintă drumul pe care îl au de făcut mii de cadouri împachetate în cutii roz, pornind din Laponia, pentru a ajunge în brațele celor cărora le sunt destinate. Reclama amintește de călătoria pe care o face în fiecare an Moș Crăciun, de la Polul Nord, până la casa fiecăruia dintre noi, pentru a ne aduce cadoul perfect.

Locul 9
 
Spotul publicitar pentru sărbătorile de iarnă din 2015 al lanţului de magazine TK Maxx încearcă să încurajeze oamenii să se gândească mai mult la vecinii lor, prin mesajul: ”Poate că nu-ți sunt cei mai dragi, dar îți sunt cei mai apropiați.”

Locul 8
 
”Ballymena Bear” este o reclamă cu o durată de aproape patru minute, care spune povestea unui ursuleţ, hotărât să o găsească pe fetiţa pentru care a fost creat.
 
Ursulețul o caută prin tot felul de magazine și restaurante, până când, în sfârșit, o găsește pe micuță chiar înainte de a se aprinde luminițele de Crăciun din oraș.

Continuarea pe europafm.ro

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close