Antena 3 CNN Actualitate Motivul pentru care familia lui Emi Pian nu i-a mai făcut parastas de șapte zile

Motivul pentru care familia lui Emi Pian nu i-a mai făcut parastas de șapte zile

Parastasul de șapte zile pentru Emi Pian trebuia să fie făcut după cum spune tradiția. Familia fostului lider al Duduienilor a dat însă peste cap toate planurile.

Motivul pentru care familia lui Emi Pian nu i-a mai făcut parastas de șapte zile
Sursa foto: Florin Mototolea/Facebook
de Georgiana Adam    |    16 Aug 2020   •   19:15

Surse din interior au declarat că familia lui Emi Pian s-a răzgândit în urma unor calcule. Astfel, săptămâna trecută a avut loc înmormântarea și rudele lui Emi Pian au constatat că l-au ținut aproape o săptămână în casă, fapt pentru care ziua înmormântării a coincis cu o săptămână de la data în care liderul a fost ucis. 

Când va fi făcut următorul parastas a lui Emi Pian

Astfel, următorul parastas al lui Emi Pian va fi, cel mai probabil, la împlinirea a 6 săptămâni de la moartea interlopului, din cauza faptului că masa oferită de familie, la înmormântarea lui, a fost considerată parastas, scrie RTV.

Procurorii au reușit să reconstituie pas cu pas evenimentele, după ce s-au folosit de imagini de pe camerele de supraveghere montate pe stâlpii din zona în care s-a produs omorul, dar și tentativa de omor a criminalului.

"La adresa din București, … sector 6, a fost organizat un joc de barbut, la care s-au strâns cca. 15-20 de persoane. În jurul orei în curte au început să vină mai mulți bărbați, întrucât urma să înceapă jocul de barbut, printre aceștia numărându-se și Emi Pian, însoțit de fiul acestuia Jocul de barbut s-a desfășurat în casă, fără a exista discuții aprinse sau alte conflicte.

În timpul jocului, între Gheorghe Richard Emanuel şi Mototolea Florin au apărut discuții legate de faptul că unul dintre participanții la jocul de barbut – Remus Mincă – datora bani atât victimei , cât şi inculpatului. Conflictul între aceştia doi din urmă ar fi fost generat de împrejurarea că respectivul îi restituise împrumutul cu prioritate lui Emi Pian, nu şi inculpatului Richard Emanuel Gheorghe.", spun surse.

"Au ajuns după scurt timp au parcat în mijlocul străzii autoturismele de mai sus, una în spatele celeilalte. Au coborât din mașini, situația degenerând, culminând cu agresarea cu un cuțit de către a numitului și cu decesul acestuia din urmă la spital".

×
Subiecte în articol: Emi Pian parastas
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close