Antena 3 CNN Actualitate PNL cere începerea urmăririi penale împotriva lui Boc, pentru că nu a făcut publică lista investiţiilor

PNL cere începerea urmăririi penale împotriva lui Boc, pentru că nu a făcut publică lista investiţiilor

PNL cere începerea urmăririi penale împotriva lui Boc, pentru că nu a făcut publică lista investiţiilor
Sursa foto: vosganian
26 Mai 2010   •   22:15

Liberalii vor să îl dea pe premierul Emil Boc pe mâna procurorilor. Vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian, va solicita, luni, conducerii parlamentului să aprobe începerea urmăririi penale împotriva lui Emil Boc.

Şeful Guvernului este acuzat că a refuzat să pună la dispoziţia Comisiei economice lista cu investiţiile făcute începând cu 1 ianuarie 2009. Varujan Vosganian susţine că fapta lui Boc se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la trei ani.

?Am primit din partea comisiilor de specialitate ale PNL mandatul de a solicita Biroului Permanent al Senatului, potrivit procedurilor parlamentare, începerea urmăririi penale împotriva Guvernului prin reprezentantul său, Emil Boc, datorită faptului că a refuzat să pună la dispoziţia preşedintelui Comisiei economice aceste informaţii care sunt extrem de importante şi care preocupă azi pe toţii români? a spus vicepreşedintele PNL.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Varujan Vosganian liberali Boc procurori
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close