Antena 3 CNN Actualitate Sănătate M Ambulanță – partenerul sănătății tale NON-STOP

M Ambulanță – partenerul sănătății tale NON-STOP

M Ambulanță este departamentul specializat al M Hospital dedicat medicinei de urgență, tratamentului la domiciliu și transportului pacienților. Ambulanțele noastre dispun de aparatură de ultimă generație care facilitează stabilizarea și transportul pacienților noștri în deplină siguranță.

M Ambulanță – partenerul sănătății tale NON-STOP
de Georgiana Adam    |    13 Iul 2021   •   09:00

Avem la dispoziție o flotă de 16 ambulanțe dotate complet și pregătite non-stop să intervină la solicitarea dumneavoastră. Echipa medicală M Ambulanță este formată din medici, asistenți și ambulanțieri pregătiți de a interveni și a face față oricărei situații pe care o întâlnesc. Personalul nostru se perfecționează constant, fiind mereu la curent cu noile tehnici medicale.

Ce oferă M Ambulanță

  1. Serviciul de urgență

Știm cât este de important să ai parte de o echipă profesionistă și empatică într-o situație delicată din viața fiecărui om. De aceea M Ambulanță beneficiează de o echipa medical bine pregătită pentru a acționa prompt unei sitații de urgență cum ar fi: accidente vasculare cerebrale, comă, Infarct Miocardic Acut, Puseu Hipertensiv etc.

  1. Tratamente la domiciliu

După un consult de specialitate medicul recomandă un anumit tratament pe care echipa noastră îl poate administra, așa cum poate recomanda si anumite analize medicale pe care le aducem către laboratorul nostru. Uneori avem nevoie de electrocardiograma de urgență care vine la pachet cu interpretarea lui.

  1. Transport medical asistat

Pentru că știm cât este de dificil să transporți o persoană suferindă cu mijloace proprii, mai ales când aceasta este dependentă de anumită medicație sau nu se poate deplasa. M Ambulanță dispune de echipă medicală și aparatura necesară ca pacientul să fie transportat în siguranță oriunde în țară sau în Europa.

  1. Recoltare analize

În colaborare cu M Laborator, recoltăm analizele pacienților noștri, oferind rezultare rapide și exacte.

  1. Asistență medicală la evenimente

Ținând cont de faptul că evenimentele familiale uneori necesită asistență medicală, echipa noastră stă la dispoziția dumneavoastră. Evenimentele sportive sau de altă natură au nevoie de asitență medicală pentru a prezenta siguranță în caz de orice fel de eveniment nedorit.

  1. Medicamentație la domiciliu

Tratamentul de care ai nevoie ți-l aduce acasă datorită colaborării cu M Pharma. Fără timp pierdut pe drumuri, fără caniculă, fără stres. 24 din 24!

Profesionalismul, punctualitate și respectul pentru pacient stau la baza serviciilor noastre! Avem cele mai noi echipamente și suntem aici pentru tine, fie că ai nevoie de o intervenție rapidă sau de transport medical, tratamente la domiciliu sau asistență medicală pentru evenimente publice. Sună și tu la 021/9171!

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close