Antena 3 CNN Actualitate Și-a salvat mama după ce a învățat la școală care sunt primele semne ale unui accident vascular cerebral. Tu le cunoști?

Și-a salvat mama după ce a învățat la școală care sunt primele semne ale unui accident vascular cerebral. Tu le cunoști?

Și-a salvat mama după ce a învățat la școală care sunt primele semne ale unui accident vascular cerebral. Tu le cunoști?
Sursa foto: Foto: captura foto WISN TV
31 Mai 2017   •   20:03

O adolescentă de 14 ani și-a salvat mama de la moarte după ce a recunoscut primele semne ale unui accident vascular cerebral, semne despre care aflase la școală, cu doar câteva zile înainte de incident, scrie The Independent.

Katie Murphy, din Waukesha, statul Wisconsin, a chemat rapid ambulanța după ce a observat că mama ei, Christa Murphy, nu mai reușea să pronunțe corect cuvintele și se bâlbâia.

Copila și-a amintit că profesoara de științe le-a spus o poveste prin care le-a enumerat câteva dintre cele mai cunoscute simptome ale unui accident vascular care poate fi mortal, dacă victima nu primește îngrijiri medicale la timp.

Katie a avut dreptat și mama ei, în vârstă de 45 de ani, a primit toate îngrijirile necesare pentru a trece cu bine peste accidentul vascular cerebral.

Alte simptome ale accidentului vascular cerebral: amorțeală sau slăbiciune bruscă, în special pe o parte a corpului și pe față, braț sau picior; probleme de vedere la un ochi sau la ambii; confuzie bruscă, amețeli, lipsă de coordonare.
 

×
Subiecte în articol: Wisconsin accident vascular cerebral
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close