Antena 3 CNN Actualitate Social Ambasadorul Marii Britanii a dormit afară, în semn de sprijin pentru persoanele fără adăpost din România

Ambasadorul Marii Britanii a dormit afară, în semn de sprijin pentru persoanele fără adăpost din România

Ambasadorul Marii Britanii a dormit afară, în semn de sprijin pentru persoanele fără adăpost din România
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
14 Oct 2017   •   08:20

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, şi-a petrecut noaptea într-un sac de dormit, afară, alături de câţiva voluntari, în cadrul unui eveniment organizat în sprijinul persoanelor fără adăpost, care a avut loc într-un spaţiu special amenajat la restaurantul Share Café din Capitală. 

El a declarat că este greu de imaginat situaţia în care se află aceste persoane şi că soluţiile pentru acestea sunt complicate, cel mai important fiind să li se acorde atenţie.


”Din fericire nu am fost în viaţa mea în această situaţie şi un astfel de eveniment cred că este foarte pozitiv, dar inevitabil este artificial. Eu mâine o să întorc acasă, la familia mea, deci este dificil de imaginat situaţia oamenilor fără adăpost, dar cred că astfel de eveniment marchează un respect pentru ei, solidaritate cu ei”, a spus Paul Brummell.

”Soluţiile din păcate sunt dificil de găsit. Problemele oamenilor fără adăpost sunt complicate. Cel mai important, după părerea mea, este să li se acorde atenţie. Sunt fericit că organizaţii precum Casa Ioana le acordă această atenţie familiilor fără adăpost şi încearcă să înţeleagă situaţia lor. Fiecare familie are o situaţie diferită”, a mai spus ambasadorul.

 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close