Antena 3 CNN Actualitate Social Povestea bărbatului din București care s-a dus la spital pentru o operație banală și a plecat paralizat | ”Înainte eu eram în rai și nu știam”

Povestea bărbatului din București care s-a dus la spital pentru o operație banală și a plecat paralizat | ”Înainte eu eram în rai și nu știam”

A ajuns la spital pentru o simplă operație la coloană și a plecat acasă în scaun cu roțile. Este povestea unui bărbat de 51 de ani din București. Ne-a spus că medicul i-ar fi explicat că va fi o intervenție banală, care îi va permite apoi să fie în formă și chiar să poată juca fotbal. Bărbatul este acum paralizat, la aproape un an de la operaţie.

Povestea bărbatului din București care s-a dus la spital pentru o operație banală și a plecat paralizat | ”Înainte eu eram în rai și nu știam”
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    29 Mar 2022   •   11:44

În urmă cu un an, Mihăiţă se trezea dimineaţa şi mergea la serviciu. A fost ospătar mai bine de 30 de ani.

Tot timpul era în picioare şi înconjurat de mulţi prieteni.

Viaţa lui s-a schimbat complet după ce a suferit o intervenţie la coloană.

”Când am văzut că am rămas așa, credeam că visez, că nu m-am trezit sau o fi o problema de la anestezie. Din păcate era realitate”, a spus Mihăiță Roșu.

Mihăiţă povesteşte că medicul care l-a operat i-a spus că va putea merge dacă face recuperare medicală.

”Cred că și-a dat seama că a greșit ceva și a hotărât peste o săptămână să mă mai opereze încă o dată, fără să-mi spună de ce. El spunea că eu o să mă fac bine și că o să joc și fotbal. 

După o singură zi de recuperare, dar fără să mă dau jos din pat, seara a crăpat operația”, a mai povestit Mihăiță.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De aproximativ un an este paralizat, iar speranţele lui se pierd pe zi ce trece.

Spune însă că vrea să se facă dreptate şi a acţionat deja în instanţă.

”Înainte eu eram în rai și nu știam, adică aveam o viață normală, familie, copii, prieteni, toată lumea te privește acum că pe o povara”, spune cu tristețe Mihăiță.

”Nu prea există condamnări cu executare în România, în ceea ce privește actele medicale făcute în mod greșit. Daunele nu sunt deloc mici, pentru că se cere aici suma de un milion de euro”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

”Dacă concluzia nu este mulțumitoare pentru pacientul respectiv, el are dreptul să conteste această concluzie la Comisia Superioară de Disciplină a CMR și se va trece la o nouă anchetă”, a spus Dan Coriu, președintele CMR.

Echipa Antena 3 a solicitat un punct de vedere atât din partea Spitalului Pantelimon, acolo unde a avut loc intervenţia, dar şi din partea medicului care l-a operat pe Mihăţă. Până în acest moment nu ne-au transmis niciun răspuns.

×
Subiecte în articol: București operatie paralizat
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close