Antena 3 CNN Actualitate Social Detalii cutremurătoare din viața unei măicuțe care a vrut să se arunce de la etaj: Mama ei s-a sinucis tot așa, în același loc!

Detalii cutremurătoare din viața unei măicuțe care a vrut să se arunce de la etaj: Mama ei s-a sinucis tot așa, în același loc!

Detalii cutremurătoare din viața unei măicuțe care a vrut să se arunce de la etaj: Mama ei s-a sinucis tot așa, în același loc!
15 Noi 2018   •   08:40

Irina G., în vârstă de 35 de ani, a vrut să se sinucidă, miercuri, aruncându-se de la etajul patru al unui bloc de pe Aleea Parc din Bârlad. Fix din același loc s-a aruncat în gol, luându-și viața, și mama ei

Irina G. a fost măicuță, la o mânăstire din Neamț, a ajuns în depresie severă, după ce, de cinci ani încoace, toate i-au mers pe dos. Femeia s-a îndrăgostit de un arab (cum o fi ajuns arabul la mânăstirea ortodoxă nu se știe), cu care a făcut un copil, , a anunțat vremeanoua.ro.


Din această pricină, ea a fost alungată din mânăstire, iar arabul a lăsat-o cu un copil și dus a fost. La începutul acestui an, fosta măicuță a mai născut un copil, care a fost dat în plasament încă din maternitate.

Fără loc de muncă, fără bani, fără posibilități de a-și întreține măcar copilul de patru ani, femeia a clacat și a vrut să-și ia viața.

×
Subiecte în articol: sinucidere etaj detalii
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close