Antena 3 CNN Actualitate Social Dezvăluire șocantă! Încă un paznic a fost ucis în zona în care au fost găsiți cei doi bărbați, dar în urmă cu un an

Dezvăluire șocantă! Încă un paznic a fost ucis în zona în care au fost găsiți cei doi bărbați, dar în urmă cu un an

Dezvăluire șocantă! Încă un paznic a fost ucis în zona în care au fost găsiți cei doi bărbați, dar în urmă cu un an
16 Iul 2018   •   17:11

Dezvăluire de-a dreptul șocantă! Încă un bărbat, tot paznic, a fost găsit mort la fabrica de ciment în care au fost găsite cadavrele celor doi bărbaţi înfăşurate în folii de plastic.

S-a întâmplat în luna februarie a anului trecut.

Potrivit rtv.net, un bărbat care dispăruse de o lună a fost găsit în cele din urmă, mort, chiar în curtea firmei la care lucra. El a fost căutat de poliţişti cu câini exact în locul în care avea să fie găsit mort o lună mai târziu. Poliţia Capitalei anunţa la vremea respectivă că e vorba despre o crimă.

Firma despre care se vorbeşte este aceeaşi, în care, în această dimineaţă s-a făcut descoperirea macabră.

Despre Ilie Alexandru, omul care şi-a găsit sfârşitul anul trecut în fabrica de ciment, se ştie că lucra ca paznic şi făcea zilnic naveta din comuna giurgiuveană Ogrezeni. El a intrat în tură pe data de 13 august şi nu s-a mai întors niciodată acasă. Familia a reclamat dispariţia la Poliţie, iar trei zile mai târziu oamenii legii au început căutările în curtea firmei.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close