x close

El este bărbatul care a bătut cu bestialitate o fată din Dej, până la leșin. A făcut închisoare pentru tentativă de omor

15 Feb 2019   •   16:06
El este bărbatul care a bătut cu bestialitate o fată din Dej, până la leșin. A făcut închisoare pentru tentativă de omor

Imaginile în care un bărbat târăşte de păr şi loveşte o fată până când aceasta îşi pierde cunoştinţa au stârnit indignare în rândul celor care le-au văzut pe reţelele de socializare. 

Poliţia din Cluj a identificat făptaşii, dar nu se ştie cu precizie încă unde şi când s-a petrecut agresiunea. Surse de încredere au confirmat pentru „Adevărul” că este vorba despre Ionuţ Szentgyorgyi, un tânăr care se află deja după gratii, fiind condamnat la 8 ani şi 4 luni de închisoare, în urmă cu un an, pentru tentativă de omor. În timp ce a lovit-o cu cruzime pe tânăra din imagini, el a fost asistat de fratele său, Dănuţ Szentgyorgyi. Acesta din urmă este şi el închis, din vara anului trecut, după ce a înşelat mai mulţi oameni prin ”metoda accidentul”. 

Ionuţ Szentgyorgyi a fost acuzat de tentativă de omor, iar în urma procesului, la finele anului trecut, a primit pedeapsă cu executare de 8 ani de închisoare. Potrivit muzicainstantelor.ro, împreună cu sportivul au mai fost condamnaţi la pedepse de câte 5 ani şi cei doi complici ai săi, Cornel Podar şi Andrei Goia. 

Anterior, tot în 2018, Szentgyorgyi primise o condamnare de un an pentru constituirea unui grup infracţional organizat. Astfel, cele două pedepse au fost contopite, ajungându-se la pedeapsa finală de 8 ani şi 4 luni de închisoare, cu executare. 

Citeşte mai multe despre:

barbat fata Dej
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati