Îi dădeau bani și alcool mamei copilului, iar apoi bărbații intrau în casă. Este cumplit ce i se întâmpla băiețelului în tot acest timp

11 Feb 2019   •   12:32
Îi dădeau bani și alcool mamei copilului, iar apoi bărbații intrau în casă. Este cumplit ce i se întâmpla băiețelului în tot acest timp Foto: aradon

Bărbații îi dădeau alcool și bani mamei copilului, după care intrau în casă. În tot acest timp, băiețelul de nouă ani era supus unui chin cumplit.

Cei doi indivizi din Zădăreni îl abuzau fizic și psihic fără milă. Tot chinul a durat pentru copil doi ani. 

„Din cercetările efectuate s-a stabilit că în perioada 1 iulie 2016 – 1 aprilie 2018, doi bărbați, de 43 și 21 de ani din Zădăreni și Felnac, prin constrângere fizică și psihică și profitând de imposibilitatea de a-și exprima voința, au întreținut relații sexuale în repetate rânduri cu un minor de 11 ani. Minorul a fost abuzat cu acordul mamei în vârstă de 49 de ani”, a precizat la momentul reținerii inspectorul principal de poliție Lorena Radu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad. Mama băiatului a negat că ar fi știut că fiul îi este violat.

Recent, cei trei și-au primit condamnările pentru faptele lor. În 8 februarie 2019 a venit și sentința în acest dosar. Cauza a fost judecată de către Judecătoria Arad.

Astfel bărbații au fost condamnați, unul la 11 ani de închisoare (o pedeapsă de 1 ani de închisoare pentru infracțiunea de corupție sexuală a minorilor în formă continuată și două pedepse a câte 8 ani de închisoare pentru viol în formă continuată, pedepsele fiind contopite în pedeapsa cea mai grea, primind și un spor de pedeapsă), celălalt bărbat a primit 9 ani și 4 luni (a fost condamnat la o pedeapsă de 1 ani închisoare pentru corupție sexuală în formă continuată, 8 ani pentru viol în formă continuată și 3 ani pentru agresiune sexuală, cele trei pedepse fiind contopite în pedeapsa cea mai grea, cu aplicarea unui spor de pedeapsă), în timp ce mama copilului a primit o sentință de 8 ani și 8 luni (ea a fost condamnată la două pedepse a câte 3 ani pentru rele tratamente aplicate minorului și două pedepse a câte 5 ani pentru viol în formă continuată, pedepsele fiind contopite în pedeapsa cea mai grea, fiind aplicat și un spor de pedeapsă). Hotărârea Judecătoriei Arad nu este definitivă, scrie Aradon. 

Parteneri
x close