Antena 3 Actualitate Social Ioan Niculae a pus lacătul pe imperiul său industrial. Mii de oameni şi-au pierdut locurile de muncă

Ioan Niculae a pus lacătul pe imperiul său industrial. Mii de oameni şi-au pierdut locurile de muncă

de S.T.    |    10 Sep 2015   •   15:07
Ioan Niculae a pus lacătul pe imperiul său industrial. Mii de oameni şi-au pierdut locurile de muncă
Sursa foto: Foto: Agerpres

Miliardarul Ioan Niculae a pus lacătul pe imperiul său industrial. Mii de oameni şi-au pierdut locurile de muncă după ce toate cele şase fabrici de îngrăşăminte deţinute de grupul InterAgro al afaceristului au fost închise în acest an.

Doar câteva zeci de angajaţi au rămas să asigure conservarea instalaţiilor în condiţile în care, la combinatele lui Ioan Niculae lucrau 7000 de oameni.  

InterAgro era cel mai mare consumator de gaze al ţării, cu 3 miliarde de metri cubi anual, peste necesarul populaţiei de 2,5 miliarde de metri cubi. Specialiştii spun că, dacă aceste fabrici nu mai consumă, România nu va mai fi obligată să importe gaz de la ruşi pentru că producţia internă este suficientă pentru a depăşi iarna.

Deţinătorul InterAgro, miliardarul Ioan Niculae, este în închisoare unde execută o condamnare de la doi ani şi jumătate în dosarul "mită la PSD". 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close