Antena 3 CNN Actualitate Social Mama unui copil internat la Marie Curie: Nu mai reacționa la stimuli

Mama unui copil internat la Marie Curie: Nu mai reacționa la stimuli

Mama unui copil internat la Marie Curie: Nu mai reacționa la stimuli
21 Feb 2016   •   00:28
Mama unei fetiţe care este internată la spitalul Marie Curie din Capitală a povestit sâmbătă, la Antena 3, despre cazul copilului său cu sindrom hemolitic uremic și cum a fost trimisă de la Pitești la București, după ce acolo nu a funcționat un tratament.
 
Lavinia Marinescu a spus că totul a început pe 2 februarie, atunci când s-a prezentat cu fetița la medic, pentru că avea scaun rozaliu. 
 
A internat copilul la Spitalul de Pediatrie din Pitești. Apoi, ”de la șapte scaune, a ajuns la 30 de scaune pe zi, nu mai poftă de mâncare, nu mai reacționa la stimuli”, a povestit Lavinia Marinescu, sâmbătă, la emisiunea Dincolo de știri, de la Antena 3.
 
Femeia spune că a alertat medicul, care i-a schimbat tratamentul copilului. Îi revenise pofta de mâncare, dar fetița nu era într-o stare bună. Ulterior, de la spitalul de Pediatrie din Pitești, femeia a fost trimisă cu copilul în Capitală, cu suspiciunea de sindrom hemolitic uremic.
 
”S-a și confirmat. Acum, funcțiile copilui sunt foarte bune, analizele sunt bune, sperăm ca în câteva zile să scăpăm de dializă și să o externeze”, a spus mama fetiței, Lavinia Marinescu.
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close