Antena 3 CNN Actualitate Social Familia, alături de profesorul Mencinicopschi

Familia, alături de profesorul Mencinicopschi

Familia, alături de profesorul Mencinicopschi
Sursa foto: Foto: VideoNews
13 Dec 2015   •   00:35

Profesorul Gheorghe Mencinicopschi se află de un an şi patru luni în închisoare, iar în apropierea sărbătorilor familia sa speră ca acestea să fie ultimele sărbători pe care le petrece în spatele gratiilor. 

 
Fiica profesorului a vorbit despre preocupările tatălui său şi despre cărţile care reuşesc să-l facă să uite de greutatea zilelor de detenţie pe care le mai are de depăşit.
 
Fiica lui Gheorghe Mencinicopshi recunoaşte că zilele petrecute fără tatăl său trec greu şi singura mângăiere sunt vizitele săptămânale şi telefoanele scurte în care află noutăţi despre starea lui de sănătate. 
 
Profesorul îşi petrece zilele în spatele gratiilor între paginile cărţilor pe care le scrie neîncetat şi care îi fac detenţia suportabilă.
 
Familia speră ca anul viitor, în vară, profesorul Menci să poată fi eliberat condiţionat. 
 
Deşi sunt încă în litigiu pentru imobilul în care locuiesc, care este considerat ca parte a prejudiciului ce trebuie recuperat din averea lui Gheorghe Mencinicopshi, fiica şi soţia acestuia se gândesc numai la eliberarea fostului director al Institutului de Cercetări Agricole.
 
La 29 de ani, fiica lui Gheorghe Mencinicopshi spune că viaţa ei are acum un singur scop: să-şi vadă tatăl în mijlocul familiei şi să continue munca pe care acesta a continuat-o şi în spatele gratiilor. 
 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close