Antena 3 CNN Actualitate Social Mesaje de Florii. Cele mai hazlii Mesaje de Florii

Mesaje de Florii. Cele mai hazlii Mesaje de Florii

Mesaje de Florii. Cele mai hazlii Mesaje de Florii
09 Apr 2017   •   11:12

Mesaje de Florii. Cu puțin timp înainte de Paște e timpul pentru cele mai generoase Mesaje de Florii. Trimite așadar un mesaj plin de emoție și căldură și împarte gândurile tale bune cu cei pe care îi prețuiești. Trimite deci cât mai multe Mesaje de Florii.

Mesaje de Florii Viață plină de căldură

Mesaje de Florii Fie ca viaţa ta să se umple de căldura, lumina şi dragostea pe care mi le-ai oferit mie! La Mulţi Ani, floarea mea iubită!

Mesaje de Florii Apropiindu-se o mare zi de sărbătoare, ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULŢI ANI!

Mesaje de Florii O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru tine. O floare şi un sincer La Mulţi Ani! Să creşti mare şi frumoasă şi să fii şi sănătoasă.

Mesaje de Florii Dimineți senine de Florii

Mesaje de Florii Aş vrea de aici să vii, în alte lumi senine, în dimineaţa de Florii, să mă cunun cu tine.

La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un “Floricel”.

Mesaje de Florii Eşti cea mai frumoasă floare dintre flori şi te iubesc enorm!

Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!

Mesaje de Florii Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!

Mesaje de Florii O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani!Mesaje de Florii La muţi ani floricica mea! Să fii întotdeauna la fel de înfloritoare şi minunată!

Mesaje de Florii Te iubesc floricel şi îţi doresc un la mulţi ani frumuşel!

Mesaje de Florii Aşa cum florile sunt semne ale primăverii, aşa este şi acest mesaj un semn ca ţin la tine! La Mulţi Ani!

Mesaje de Florii Eşti cea mai frumoasă dintre toate florile de pe Pământ! La Mulţi Ani!

Deoarece reprezinţi pentru mine frumuseţea unei orhidei, gingăşia unui ghiocel şi parfumul unui trandafir, îţi urez un sincer „La Mulţi Ani!”

Nicio floare nu se compară cu frumuseţea ta! La Mulţi Ani!

Mesaje de Florii Nici toate florile din lume n-ar fi de ajuns să îţi demostreze cât de mult ţin la tine! La Mulţi Ani!

Mesaje de Florii Zi frumoasă, ca o zi de primăvară

Mesaje de Florii Să ai o zi frumoasă, ca o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubită şi zâmbitoare. La Mulţi Ani!

Mesaje de Florii De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.

Mesaje de Florii Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULŢI ANI!

Mesaje de Florii. Sărbătorește-i pe cei dragi

Mesaje de Florii Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!

Mesaje de Florii Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!Mesaje de Florii Pentru că eşti minunată, toate florile din lume urează “la mulţi ani!” unei alte flori.Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La mulţi ani!

Mesaje de Florii De ziua ta, toate florile din lume să îţi ureze „La Mulţi Ani!”

Mesaje de Florii Eşti persoana care mi-a luminat viaţa şi mi-a încălzit sufletul! La Mulţi Ani!

Frumuseţea trandafirilor şi gingăşia narciselor pălesc în faţa ta! Eşti cea mai preţioasă floare! La Mulţi Ani!

Cerul se înseninează de fiecare dată când păşeşti afară, vântul adie domol, iar păsările ciripesc de îndată ce te văd pe tine! La Mulţi Ani, floarea mea iubită!

Mesaje de Florii În ziua dedicată şie, floarea vieţii mele, îţi zic un călduros „La Mulţi Ani!”

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close