Antena 3 CNN Actualitate Social MESAJE DE FLORII. Cele mai inspirate mesaje de Florii pe care să le trimiți persoanei iubite

MESAJE DE FLORII. Cele mai inspirate mesaje de Florii pe care să le trimiți persoanei iubite

MESAJE DE FLORII. Cele mai inspirate mesaje de Florii pe care să le trimiți persoanei iubite
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
01 Apr 2018   •   07:00

Mesaje de Florii. Duminică, 1 aprilie, este cea mai importantă sărbătoare care vestește Paștele și sărbătoarea celor care poartă nume de flori. Vă prezentăm SMS-uri, felicitări, urări și mesaje de la mulți ani pe care le puteți trimite celor dragi. Mesaje de Florii.

Mesaje de Florii. De ziua numelui îţi dăruiesc toate florile din lume însoţite de sănătate, fericire, multe bucurii şi belşug! La Mulţi Ani!

Mesaje de Florii. Vei primi flori de ziua ta. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

Mesaje de Florii. Floare pură, floare sfântă, azi e ziua ta, soarele a aflat şi el, luna, da şi ea! Fericire le-a adus, mie împlinire, că iubesc o stea divină cu nume de floare! La mulţi ani!

Mesaje de Florii. Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubită şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti.

Mesaje de Florii. Pentru că ești o persoană deosebită, toate florile din lume urează un sincer “La mulți ani” unei alte flori!

Mesaje de Florii. Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani!

Mesaje de Florii. Să primeşti flori de ziua ta. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

Mesaje de Florii. Flori frumoase să rasară-n calea ta, zile lungi şi fericire îţi doresc din partea mea. La mulţi ani de ziua numelui! Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla, şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim. Motoceii să vă intre în casa cu mult belşug şi spor în toate!

Mesaje de Florii. De ziua ce-ţi surâde-n prag și-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume.

Mesaje de Florii. De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire şi succes. La mulţi ani!

Mesaje de Florii. De Florii zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.

Mesaje de Florii. Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani!

Mesaje de Florii. Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări astfel încât să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!

Mesaje de Florii. De ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULŢI ANI!

×
Subiecte în articol: mesaje de florii FLORII 2018 mesaje Florii
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close