Antena 3 CNN Actualitate Social Ministrul Sănătății, după întâlnirea cu sindicatele: Vrem ca nimeni să nu piardă din veniturile obținute deja

Ministrul Sănătății, după întâlnirea cu sindicatele: Vrem ca nimeni să nu piardă din veniturile obținute deja

Ministrul Sănătății, după întâlnirea cu sindicatele: Vrem ca nimeni să nu piardă din veniturile obținute deja
02 Mai 2018   •   15:11

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a promis miercuri, conducerii Sanitas că propunerile lor vor fi înaintate premierului, iar scopul modificărilor este acela ca angajații din sistem să nu piardă din ceeaa ce au obținut deja. La rândul lor , reprezentanții Sanitas au spus că, deocamdată calendarul protestelor rămâne același.

”Scopul modificărilor pe care le vom face ulterior să fie atins, adică nimeni să nu piardă din veniturile obţinute deja, să nu existe aceste probleme care există în acest moment.  Este vorba despre nişte propuneri pe care sindicatele le-au făcut pentru a rezolva problemele salarizării din acest an, propuneri pe care o să le prezint doamnei prim ministru în cursul zilei de astăzi. Propunerile sunt aproximativ aceleaşi care au fost făcute după mitingul din Piaţa Victoriei. Propuneri discutate împreună cu vicepremierul Viorel Ştefan la primirea delegaţiei sindicatului Sanitas”, a explicat ministrul Pintea după întâlnirea cu reprezentanții Sanitas, potrivit libertatea.ro.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close