Antena 3 CNN Actualitate Social Minoră de 14 ani, dată dispărută de două zile, găsită acasă la iubit

Minoră de 14 ani, dată dispărută de două zile, găsită acasă la iubit

O minoră în vârstă de 14 ani de zile dispărută din comuna Uzunu, judeţul Giurgiu a fost găsită de poliţişti, după două zile, în localitatea Hulubeşti, judeţul Giurgiu.

Minoră de 14 ani, dată dispărută de două zile, găsită acasă la iubit
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
10 Feb 2020   •   17:19

' La data de 9 februarie Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112 de către o femeie din comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că nepoata sa în vârstă de 14 ani a plecat de la domiciliu în seara zilei de 7 februarie 2020 şi nu a mai revenit. În baza sesizării, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Călugăreni s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au stabilit că în seara zilei de 7 februarie anul curent, în jurul orei 18,45, minora în cauză a plecat de la domiciliu, din comuna Uzunu, judeţul Giurgiu, şi nu a mai revenit', se arată într-un comunicat de presă emis luni de IPJ Giurgiu.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din Călugăreni, tânăra în cauză a fost identificată duminică, 9 februarie, pe raza localităţii Hulubeşti.

Ea a spus poliţiştilor că se afla acolo "la prietenul ei şi nu a fost victima vreunei infracţiuni".

Minora a fost încredinţată mamei sale.

Menţionăm faptul că, în urmă cu o lună de zile, în data de 11 ianuarie, o altă minoră din judeţul Giurgiu, tot în vârstă de 14 ani a dispărut de la domiciliul ei din localitatea Bucşani, dispariţia fiind anunţată de tatăl acesteia, iar adolescenta a fost găsită de poliţiştii giurgiuveni, după trei zile, în localitatea Videle, judeţul Teleorman, şi a spus acestora că nu a fost victima vreunei infracţiuni. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: minora disparuta
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close