Antena 3 CNN Actualitate Social Moș Nicolae se apropie. Care este cel mai cumpărat cadou pentru această sărbătoare

Moș Nicolae se apropie. Care este cel mai cumpărat cadou pentru această sărbătoare

Moș Nicolae se apropie. Care este cel mai cumpărat cadou pentru această sărbătoare
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Dec 2017   •   09:28

Cele mai alese cadouri de Moş Nicolae în acest an rămân dulciurile, dar copiii se pot aştepta şi la jucării în această seară.

Ca tendinţă, lista de cadouri a Moşului seamănă cu cea de anul trecut, cele mai căutate fiind dulciurile (72,5%), jucăriile (45,3%) şi articolele de îmbrăcăminte/încălţăminte (40,3%). La aceasta, se mai adaugă şi fructele, cosmeticele/parfumurile sau cărţile.

De asemenea, au fost menţionate şi cadouri precum bijuterii, electrice/electronice/electrocasnice, smartphone/tabletă sau excursii/călătorii. Trebuie precizat faptul că, acolo unde moșul nu are inspirație, aduce și bani (4,4%), informează realitatea.net. 

Mai mult decât atât, suma medie de bani alocată pentru cadourile generate de această sărbătoare este de 340 lei, în uşoară creştere comparativ cu cea de anul trecut (318 lei). Pe de altă parte, s-ar putea spune că, deşi în oraşele mici intenţia de cumpărare este mai mare, suma medie "rezervată" cadourilor este mai mică decât în oraşele cu peste 100.000 de locuitori.

×
Subiecte în articol: Mos Nicolae cadou dulciuri copii
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close