Antena 3 CNN Actualitate Social Paște fericit!! Cele mai frumoase mesaje! Paște fericit!

Paște fericit!! Cele mai frumoase mesaje! Paște fericit!

Paște fericit!! Cele mai frumoase mesaje! Paște fericit!
14 Apr 2017   •   10:46

Paște fericit!. Mai sunt doar câteva ore până când o lume întreagă vine să ia Lumină. E clipa să-ți îndrepți gândurile spre cei dragi și să le trimiți cele mai frumoase mesaje de Paște fericit!. Trimite așadar un mesaj de Paște fericit! celor dragi.

Paște fericit! Iepurașul să nu te ocolească

Paște fericit! Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

Paște fericit! Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!

Paște fericit! Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

Paște fericit! Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

Paște fericit! Plicuri cu pupici

Paște fericit! Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.

Paște fericit! De Paşte te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimţire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câştigi dacă iepuraşul mă va umple de generozitate şi compasiune

Paște fericit! E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume noua, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de HRISTOS A INVIAT!

Paște fericit! Fie ca sfânta sărbătoare a învierii Domnului sa vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumina, iubire, speranţa. Un Paste Fericit!

Paște fericit! Sărbătoarea celor patru taine divine

Paște fericit! Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE

Paște fericit! Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

Paște fericit! M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

Paște fericit! Azi, in zi de sărbătoare sa coboare liniştea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viaţa si sa va aducă renaşterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunătate şi căldura in suflete! Hristos a Înviat!

Paște fericit! Lumina Învierii să pătrundă în sufletul vostru

Paște fericit! Lumina Sfintei Învieri sa pătrundă în sufletul si in inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Paște fericit! Învierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase si inima de iubire ! HRISTOS A INVIAT!

Paște fericit! Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului sa îţi aducă în suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi! Paște fericit! Învierea Domnului să vă aducă armonie in casa si în gând, împăcare si regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!

 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close