Antena 3 CNN Actualitate Social Detalii despre petrecerea din Herăstrău: 'Am crezut că încremesc! Covidul era la mii de ani lumină de România'

Detalii despre petrecerea din Herăstrău: 'Am crezut că încremesc! Covidul era la mii de ani lumină de România'

O tânără care ieșise în parc pentru a face puțin sport, a dat detalii cu privire la petrecerea din Herăstrău unde zeci de persoane s-au distrat sâmbătă seara, fără să țină cont de restricțiile impuse de starea de alertă.

Detalii despre petrecerea din Herăstrău: 'Am crezut că încremesc! Covidul era la mii de ani lumină de România'
Sursa foto: Facebook
17 Mai 2020   •   14:31

"La fel ca mai toți oamenii iubitori de sport am zis să dau și eu câteva ture de parc în Herestrău, după atâta timp de stat în casă. Zis și făcut. Soarele era sus pe cer, atmosfera era super în parc, parcă totul era din nou viu. La ultima tură de parc, în timp ce mă apropiam tot mai mult de zona Founky Lounge, auzeam muzică, dar am zis, nah, o fi undeva așa, cât să anime atmosfera din parc.

Am crezut că încremesc când am văzut atâta lume adunată la petrecere. Care în picioare, care pe iarbă, cu paharele de băutură în mână, toată lumea se comporta ca și cum nu ar fi existat niciun risc, iar Covidul era la mii de ani lumină de România.

Chiar dacă sunt tânără și dornică de petreceri, de care mi-e atât de dor, n-aș putea niciodată să mă distrez, gândindu-mă că pot pune în pericol propria viață și a altora.

Mi-e greu să recunosc, însă tinerii de aseară au arătat pe față că nu le pasă de absolut nicio regulă transmisă de autorități. Parcă au vrut cumva să se răzbune că au fost pedepsiți să stea două luni în casă. Mare păcat că din cauza lor avem de suferit toți", a declarat o tânără, care a dorit să îi fie respectat anonimatul, pentru DCNews.

Zeci de tineri au participat, sâmbătă seara, la o petrecere în aer liber, într-un club din Parcul Herăstrău din București, în ciuda restricțiilor impuse și a stării de alertă instituite din cauza pandemiei de coronavirus.

×
Subiecte în articol: petrecere Herastrau
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close