Antena 3 Actualitate Social Primăria Capitalei vrea să construiască un pod peste Herăstrău

Primăria Capitalei vrea să construiască un pod peste Herăstrău

11 Iul 2017   •   19:52
Primăria Capitalei vrea să construiască un pod peste Herăstrău
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Un pod jos metalic cu lungimea de zece metri ar putea fi amplasat lângă podul de cale ferată Bucureşti-Constanţa, din zona Parcului Herăstrău, după ce Ministerul Transporturilor va acorda avizul necesar, a informat Primăria Municipiului Bucureşti, prin intermediul unui comunicat. 

„Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti depune toate eforturile pentru concretizarea soluţiei legale de traversare a lacului Herăstrău. Până în prezent s-au obţinut, conform legii, o serie de avize obligatorii de la autorităţile statului. (...) De la începutul lunii iunie, ALPAB a avut două întrevederi cu secretarul de stat şi o întrevedere cu dl. ministru al Transporturilor, în urma cărora au fost stabilite etapele ce trebuie parcurse în vederea obţinerii avizului MT/CFR. La toate cele trei întâlniri au participat reprezentanţi ai SNCFR şi ai Autorităţii Navele Române", a precizat PMB.

Citește continuarea pe Agerpres.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close