Antena 3 CNN Actualitate Social Imagini exclusive cu bisericile făcute de Gigi Becali în Africa: "Dacă vrei să fii cu Hristos trebuie să faci bine"

Imagini exclusive cu bisericile făcute de Gigi Becali în Africa: "Dacă vrei să fii cu Hristos trebuie să faci bine"

Imagini exclusive cu bisericile din Africa ridicate de Gigi Becali. Omul de afaceri rupe tăcerea și dezvăluie ce trimite de șapte ani încoace pe continentul african. În țară, este acuzat că face declarații rasiste, dar omul de afaceri arată în premieră ce relații are, de fapt, cu populația de culoare.

Imagini exclusive cu bisericile făcute de Gigi Becali în Africa: "Dacă vrei să fii cu Hristos trebuie să faci bine"
12 Iun 2021   •   17:39

El a mai dezvăluit Şi ce relații are cu Maica Domnului, de ce a renunțat definitiv la vacanțele în străinătate şi ce teama are de nu se duce în Africa.

Gigi Becali a dezvăluit că această misiune este pentru a face binele întru Hristos. Gestul său i-a determinat pe africani să învețe imnul României şi cântecele religioase în română pe care le cântă des la desfășurarea lucrărilor de construcție sau la anumite ceremonii.

Omul de afaceri a precizat că toate lucrările au fost binecuvântate şi totul a mers conform planului.

„Am trimis arhitecți, ingineri și pictori, iar africanii au învățat imnul României în semn de mulțumire

Interesul meu este numai unul singur. Îl vreau pe Hristos și vreau să fiu cu Hristos și dacă vrei să fii cu Hristos trebuie să faci bine.

Și dacă vrei să faci binele trebuie ca să vezi cum oameni mor de foame și de sete acolo și tu aici ai bogății.

Vezi oameni care au două mâini și două picioare ca și tine numai care are piele neagră, mor de foame și de sete și tu dacă ești indiferent nu mai ești cu Cristos, ești cu dracii pe lumea cealaltă pentru că pe tine nu te-a interesat deloc.

Gigi Becali: "Fac faptele lui Hristos ca să fiu cu el în Rai"

„Fac faptele lui Hristos să fiu cu el în Rai. Este impulsul inimii și a sufletului și al dragostei, care dragoste nu te lasă să vezi oameni că mor de foame şi atunci te duci acolo", a spus Gigi Becali pentru Antena 3.

Mai multe detalii despre relaţia omului de afaceri cu Maica Domnului şi ce teamă are de nu merge în Africa, vedem pe larg în materialul de mai jos: 

Gigi Becali a povestit pentru Antena3 ce l-a inspirat să investească în construirea unor biserici în Africa.

”A venit o măicuță negresă la Dragomirna, la mănăstire, și cerea o mie de euro. A sunat de acolo și i-a cerut nevestei mele o mie de euro. Eu eram lângă ea în pat când i-a cerut asta. I-a spus că și 10 euro contează. Atunci i-am zis să vină la București la mine la palat. A venit a doua zi, mi-a arătat despre ce e vorba, i-am zis că de acum încolo nu va mai cerși niciun ban de la nimeni, că ea cerșea bani prin România și ducea acolo. (...).

Nu o consider egală pentru că Dumnezeu a dat albilor mai mult noroc. Și atunci ei (n.r. africanii) nu sunt egali săracii cu noi. Sunt mai buni decât noi pentru că au chin mai mare. Noi am primit prea mult și nu suntem mulțumiți. Săracii, n-au primit și sunt mulțumiți cu puțin”, a declarat Gigi Becali într-un interviu pentru Antena3. 

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali biserici africa
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close