Antena 3 CNN Actualitate Social Noi detalii despre Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă ar fi fost foarte abătut și ajunsese și la psihlog

Noi detalii despre Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă ar fi fost foarte abătut și ajunsese și la psihlog

Noi detalii despre Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă ar fi fost foarte abătut și ajunsese și  la psihlog
Sursa foto: Foto: Razvan Ciobanu/ Facebook
30 Apr 2019   •   11:00

Nu este un secret faptul că Răzvan Ciobanu a murit fără a-şi rezolva problemele care-i apăsau greu pe suflet.

Unul dintre prietenii săi cei mai buni şi ultima persoană alături de care Răzvan Ciobanu a stat la masă, a intrat în direct prin legătură telefonică la Antena Stars şi a povestit cum au fost clipele petrecute alături de designer, înainte ca acesta să-şi piardă viaţa.

Printre altele, Sorin Oprea a mărturisit că în ultima vreme Răzvan Ciobanu era abătut şi căuta soluţii pentru probleme sale. A ajuns la un psiholog, dar apoi s-a închis în el şi a devenit foarte rezervat în a vorbi despre ce-l apasă, potrivit spynews.ro. 

"În fiecare zi avea o problemă. Dar cea mai mare era fostul iubit. Totul timpul era ceva legat de el. Era optimist, plin de viaţă, dar căzuse şi asta se vedea. Eu din ce ştiu a fost la un psiholog, dar nu ştiu ce-a făcut acolo. În ultima perioadă nu mai voia să discute cu nimeni. Se simţea singur. Acum ceva vreme m-am întâlnit cu el în Bucureşti să văd pisicile, era trist, era supărat. Pisica e la mine acasă acum, mama lui a decis ca eu să o ţin. E bine, e ok. Cunoaşte casa.", a mărturisit Sorin Oprea la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: Razvan Ciobanu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close