Antena 3 Actualitate Social Trafic restricționat sâmbătă, în București. Vezi care sunt rutele ocolitoare

Trafic restricționat sâmbătă, în București. Vezi care sunt rutele ocolitoare

de M.Z.    |    12 Aug 2016   •   14:13
Trafic restricționat sâmbătă, în București. Vezi care sunt rutele ocolitoare

Traficul rutier se va restricţiona sâmbătă, pe perioada unui concurs ciclist, pe Bd. Mircea Vodă, între Bd. Octavian Goga şi Str. Sfânta Vineri şi pe Bd. Unirii, între Bd. I.C. Brătianu şi Str. Lucian Blaga, precum şi pe străzile care acced în Bd. Unirii, informează un comunicat al Brigăzii Rutiere remis vineri. 

Potrivit programului evenimentului, sâmbătă, între orele 07.00 şi 09.00, va avea loc afluirea participanţilor în parcarea adiacentă a Bibliotecii Naţionale (Bd. Mircea Vodă), iar între orele 09.30 - 13.30, concursul de biciclete, pe traseul: Bd. Mircea Vodă/Bd. Unirii (start) - Bd. Unirii până la Str. Lucian Blaga - întoarcere pe Bd. Unirii până la Piaţa Unirii (fără a se afecta traficul rutier pe Bd. I.C. Brătianu) - întoarcere pe Bd. Unirii până la intersecţia cu Bd. Mircea Vodă (sosire). 

"Solicităm conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de biciclişti şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri", se arată în comunicat. 

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close