Antena 3 Actualitate Social Ultimele imagini televizate cu Răzvan Ciobanu. Ce spunea designerul cu câteva zile înainte de cumplitul accident

Ultimele imagini televizate cu Răzvan Ciobanu. Ce spunea designerul cu câteva zile înainte de cumplitul accident

08 Oct 2019   •   09:49
Ultimele imagini televizate cu Răzvan Ciobanu. Ce spunea designerul cu câteva zile înainte de cumplitul accident

Ediţia de luni a emisiunii ”Chefi la cuţite” a adus şi un moment în memoria lui Răzvan Ciobanu. Ultima sa apariţie televizată a fost chiar în faţa chefilor Dumitrescu, Scărlătescu şi Bontea. 

Cu doar șase zile înainte de cumplitul accident în care și-a pierdut viața, designerul a participat la emisiunea Chefi la Cuţite şi a gătit o plăcintă învăţată de la mama sa. Ba chiar a reuşit să-i impresioneze pe cei trei chefi şi a obţinut câte un cuţit de la ei. 

„Nu știu să fac nimic în bucătărie. Știu să fac haine cu mult, mult înainte de a fi învățat vreodată cum să ard mâncarea”, mărturirea Răzvan Ciobanu.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în dimineața zilei de 29 aprilie, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close