Antena 3 CNN Actualitate Tren de marfă cu 20 de vagoane, deraiat între Drobeta Turnu Severin şi Filiaşi

Tren de marfă cu 20 de vagoane, deraiat între Drobeta Turnu Severin şi Filiaşi

Tren de marfă cu 20 de vagoane, deraiat între Drobeta Turnu Severin şi Filiaşi
Sursa foto: Foto: arynews.tv
15 Noi 2011   •   08:43

Un tren de marfă cu 20 de vagoane a deraiat a deraiat în zona haltei Balota, între Drobeta Turnu Severin şi Filiaşi. Nu s-au înregistrat victime.

Trenul era încărcat cu fier vechi şi a deraiat după ce un vagon a sărit de pe şine.

Circulaţia feroviară este blocată între Drobeta Turnu Severin şi Filiaşi, după ce un vagon al unui tren de marfă a deraiat în zona haltei Balota, fără a exista victime.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, incidentul ar fi fost provocat de o defecţiune la un boghiu al unuia dintre vagoanele garniturii, care este încărcată cu fier vechi şi venea de la Craiova.
   
La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului se deplasează echipe CFR pentru a repune garnitura pe şine, traficcul feroviar fiind blocat.
   
Conform şefului Poliţiei Transporturi Căi Ferate, Pantelică Bobârsc, citat de Mediafax, în următoarele două ore şase trenuri de persoane ar urma să tranziteze zona. Acestea vor fi oprite însă în cele mai apropiate gări de pe traseu, respectiv Balota şi Drobeta Turnu Severin, până când traficul în zonă va fi reluat.

 


×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close