Antena 3 CNN Actualitate Ucigaşul elevului de 17 ani din Craiova, condamnat la 16 ani şi opt luni de închisoare

Ucigaşul elevului de 17 ani din Craiova, condamnat la 16 ani şi opt luni de închisoare

Ucigaşul elevului de 17 ani din Craiova, condamnat la 16 ani şi opt luni de închisoare
Sursa foto: Foto: www.videonews.ro
14 Ian 2011   •   08:46

Tânărul judecat pentru omorârea unui elev de 17 ani la Craiova a fost condamnat, joi seară, la 16 ani şi opt luni de închisoare, pentru omor calificat. Sentinţa nu este definitivă, informează Mediafax.

Dan-Rommel Voicu, în vârstă de 19 ani, a primit pedeapsa maximă, după ce în urmă cu opt luni a ucis prin înjunghiere un adolescent în faţa unui liceu din Craiova.

"Inculpatul va rămâne cu pedeapsa cea mai grea, respectiv 16 ani şi opt luni, pedeapsă pe care o va avea de executat", a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Dolj, judecătorul Daniel Stancu.

Sentinţa pronunţată joi seară de magistraţii Tribunalului Dolj nu este definitivă. Ea putând fi atacată cu apel la Curtea de Apel din Craiova.

La primul termen al procesului de la Tribunalul Dolj, Dan Rommel Voicu şi-a recunoscut fapta."Recunosc fapta, cunosc conţinutul rechizitoriului şi recunosc conţinutul faptelor prezentate în rechizitoriu. Regret fapta şi îmi pare rău".

Părinţii elevului ucis au solicitat daune morale şi despăgubiri materiale de peste un milion de lei, în timp ce părinţi lui Ionuţ Manea, cel de-al doilea tânăr înjunghiat de Dan Rommel Voicu, au solicitat daune morale de 500.000 de lei.

La data de 7 octombrie 2010, Andrei Eduard Goreci, de 17 ani, şi un coleg al acestuia, de la Liceul "Tudor Arghezi" din Craiova, au fost atacaţi cu cuţitul de către un tânăr. În urma atacului, Andrei Goreci a murit, iar celălalt adolescent a fost rănit.

 

 

×
Subiecte în articol: ucigas elev Craiova proces
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close