Antena 3 CNN Actualitate Ucigaşul Elodiei a fost identificat. Poliţia: Cristian Cioacă a ucis-o

Ucigaşul Elodiei a fost identificat. Poliţia: Cristian Cioacă a ucis-o

Ucigaşul Elodiei a fost identificat. Poliţia: Cristian Cioacă a ucis-o
Sursa foto: Foto: Mediafax
09 Sep 2011   •   15:35

Cristian Cioacă a ucis-o pe Elodia Ghinescu, susţine şeful Poliţiei Capitalei, Vasile Viorel. Într-un interviu acordat în exclusivitate Antenei 3, acesta a declarat că nu mai are nicio îndoială că avocata din Braşov a fost omorâtă de soţul său.

Drept dovadă, spune Vasile Viorel, stau probele găsite în cadrul anchetei, care arată foarte clar că Elodia este moartă. Împreună cu procurorul Marius Iacob, şeful Poliţiei Capitalei a coordonat ancheta în cazul dispariţiei Elodiei Ghinescu.

"Se ştie autorul crimei a cărei victimă a fost Elodia", a declarat chestorul Vasile Viorel, cel care a condus ancheta în dosarul dispariţiei avocatei.  "Avem mult mai multe probe decât în alte cazuri în care s-au pronunţat condamnări", a adăugat Vasile Viorel.

Mama Elodiei, Emilia Ghinescu, a declarat pentru Antena 3 că are încredere în declaraţiile făcute de Poliţie. "Aş vrea să fie descoperit criminalul. (...) Sper să o putem găsi".

"Nu cred că mai este în viaţă pentru că, sub nici o formă, nu ar fi lăsat copilaşul. După probele care s-au găsit şi după comportmanetul celui care a ucis-o, adică soţul ei, asta credem", a spus Emilia Ghinescu.

Celebra Elodia Ghinescu a fost declarată moartă, în mod oficial, la finalul lunii august, la patru ani de la dispariţia ei.

Apropiaţii avocatei au văzut-o pe Elodia pentru ultima dată la 29 august 2007. Soţul ei a declarat dispariţia femeii abia pe 4 septembrie, iar în scurt timp a ajuns principalul suspect al uciderii Elodiei.

Cristian Cioacă a fost pus sub acuzare pentru omor calificat şi a fost propus pentru arestare preventivă. În lipsa cadavrului, judecătorii au decis cercetarea lui în stare de libertate.

 

 




×
Subiecte în articol: Elodia ucigas
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close