Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Votul s-a încheiat, incidentele continuă. Ce s-a întâmplat în toate secțiile de votare din Galați. Se cere renumărarea voturilor

Votul s-a încheiat, incidentele continuă. Ce s-a întâmplat în toate secțiile de votare din Galați. Se cere renumărarea voturilor

Votul s-a încheiat, incidentele continuă. Ce s-a întâmplat în toate secțiile de votare din Galați. Se cere renumărarea voturilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    06 Iun 2016   •   14:10

REZULTATE ALEGERI GALAȚI. Alianţa Liberalilor şi Democraţilor - filiala Galaţi a depus, luni, la Biroul Electoral Municipal (BEM) Galaţi, o solicitare pentru renumărarea tuturor voturilor din cele 176 de secţii de votare din municipiul Galaţi, a anunţat purtătorul de cuvânt al BEM Galaţi, Cristian Gâscă.

REZULTATE ALEGERI GALAȚI. Potrivit acestuia, este cea de-a doua solicitare în acest sens, BEM primind şi o solicitare din partea PNL, dar numai pentru renumărarea voturilor date pentru funcţia de primar al municipiului Galaţi.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA GALAȚI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA GALAȚI


REZULTATE ALEGERI GALAȚI. În solicitarea depusă de ALDE Galaţi se precizează motivul pentru care se cere renumărarea voturilor: „Deoarece considerăm că numărarea voturilor nu s-a efectuat conform legii şi anume preşedinţii din secţiile de votare au procedat la descărcarea urnelor la grămadă, verificarea voturilor fiind făcută în majoritatea secţiilor de către toţi reprezentanţii partidelor politice din secţiile de votare, ceea ce încalcă legea electorală. Preşedinţii aveau obligaţia de a lua nominal fiecare buletin de vot în parte, de a-l verifica pe fiecare pagină şi fără ca ceilalţi reprezentanţi să intervină în verificarea voturilor”.

REZULTATE ALEGERI GALAȚI. Ca şi în cazul solicitării PNL, BEM a înregistrat şi această cerere, urmând să se pronunţe ulterior asupra ei.

Scandal uriaș după alegeri. Se cere renumărarea voturilor


REZULTATE ALEGERI GALAȚI. Este scandal pe scaunul de primar la Galaţi, după ce PNL a cerut renumărarea voturilor pentru funcţia de edil al municipiului.  Liberalii de la Galaţi susţin că în 16 secţii de votare buletinele de vot nu au fost verificate pagină cu pagină şi că, ulterior, ar mai fi găsit voturi pentru candidaţii lor.


REZULTATE ALEGERI GALAȚI. Partidul a cerut Biroului Electoral Municipal Galaţi să fie calculate încă o dată toate voturile, mai ales cele nule. Potrivit numărătorii paralele realizate de PSD, candidatul social-democrat, Ionuţ Pucheanu, a ieşit învingător, la o diferenţă de aproape 1.400 de voturi faţă de contracandidatul său.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA GALAȚI

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close