Antena 3 CNN Actualitate Educație Se dau 13.500 de euro, bursă pentru studenții români. Condițiile îndeplinite pentru a beneficia de bani

Se dau 13.500 de euro, bursă pentru studenții români. Condițiile îndeplinite pentru a beneficia de bani

Ministerul Cercetării Inovării și Digitalizării a anunțat că va oferi burse în valoare de 13.500 de euro pentru studenții români, dacă aceștia îndeplinesc anumite condiții.

de Ioana Mircea    |   

Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan a anunțat astăzi deblocarea burselor "Ștefan Obobleja”, prin care 100 de studenți din România vor putea beneficia fiecare de 13.500 de euro pentru cercetare.

"Am deblocat Bursele Ștefan Odobleja: 100 de tineri români geniali vor beneficia de 13.500 euro fiecare, pentru activitatea de cercetare.

Finanțăm cu 7 milioane de lei tinerii specialiști români, prin acest program competitiv de burse ce poartă numele savantului Ștefan Odobleja, ale cărui cercetări au contribuit la dezvoltarea ciberneticii”, a transmis ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Se taie transportul gratuit pentru elevi, în 19 județe din țară. Data de la care copiii vor plăti pentru a merge la școală

Depunerea cererilor de finanţare se realizează într-o singură etapă, folosind platforma de depunere online https://uefiscdi-direct.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea