Antena 3 CNN Externe Doi turiști se aflau într-o excursie la munte și au găsit o sticlă pe care scria ”Ajutor”. Totul a luat o altă întorsătură când au văzut ce se află în interior - FOTO

Doi turiști se aflau într-o excursie la munte și au găsit o sticlă pe care scria ”Ajutor”. Totul a luat o altă întorsătură când au văzut ce se află în interior - FOTO

Doi turiști care se se aflau într-o excursie pe munte au descoperit o sticlă pe care scria „AJUTOR”, însă asta nu a fost totul. În interiorul sticlei au mai găsit un bilet care i-a pus imediat pe gânduri.

O familie a fost salvată datorită unui mesaj de ajutor pus într-o sticlă. Recipientul a fost găsit de doi excursioniști care au semnalat autoritățile.

Incidentul s-a petrecut în zona râului Arroyo Seco, SUA.  Curtin Whitson, alături de iubita sa și de fiu, a organizat o excursie pentru a sărbători „Ziua Tatălui”, însă aceștia s-au rătăcit în sălbăticie, scrie CNN.

Însă, în speranța că se vor salva, familia a scris un mesaj pe o foaie de hârtie pe care a introdus-o într-o sticlă și a aruncat-o în apele râului,  în speranța că cei aflați în apropiere vor vedea semnalul lor și îi vor semnala. De altfel, bărbatul a scrijelit și cuvântul AJUTOR pe recipientul de plastic.

VEZI: FOTO 

 

Subiecte în articol: turisti sticla ajutor mesaj
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor