Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 17 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii sunt preocupaţi de investiţii, Peştii au parte de claritate şi adevăr

Horoscop 17 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii sunt preocupaţi de investiţii, Peştii au parte de claritate şi adevăr

Horoscop 17 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Griji pentru viitor astăzi pentru toată lumea. Dacă sună bine sau nu vom vedea pentru fiecare zodie în parte.

de Alexandra Dima    |   

Horoscop 17 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. O zi foarte bună deşi aduce nişte tensiuni. E bună pentru că aceste tensiuni ne obligă să privim mai adânc în noi şi să fim mai vigilenţi când lipim nişte informaţii ca să ştim ce avem de făcut.

Horoscop 17 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Ziua poate aduce discuţii în contradictoriu cu persoane care fie le-au promis, fie cu care au început nişte proiecte şi lucrurile nu prea merg bine. 

Horoscop 17 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri tensiunile sunt legate de locul lor în sistem, instituţie sau în relaţiile pe care şi le-au făcut acolo unde ei lucrează. Poate unii dintre ei vor să se desprindă.   

Horoscop 17 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, tensiuni privind actele care nu sosesc, au nevoie de o aprobare sau o semnătură şi depun eforturi pentru a le obţine.

Horoscop 17 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Racii au şi ei astăzi griji privind investiţiile pe care le face altcineva, dar apropiat - partener de viaţă sau un asociat - şi nu prea înţeleg. Au sentimentul că fiecare merge în direcţii separate.    

Horoscop 17 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii pot fi şi ei tensionaţi de felul în care sunt primiţi de ceilalţi. Nu toată lumea îi înţelege, nu toată lumea e de acord cu ei, şi poate că este una din acele yile în care se întreabă dacă nu cumva au rămas singuri pe baricade.   

Horoscop 17 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, tensiuni privind cadrul legal sau administrativ la locul de muncă. Sunt tot felul de reguli pe care trebuie să le respecte şi care nu le pică bine sau un proiect de viitor e condiţionat de un anumit caz.

Horoscop 17 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanță tensiuni privind interesele alături de o persoană cu care colaborează, poate fi şi partenerul de viaţă. Balanţele văd într-un fel, iar cealaltă persoană e posibil să cheltuiască fără să le spună.   

Horoscop 17 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni tensiuni privind relaţiile, imaginea lor publică de fapt. S-ar putea să audă despre ei nişte vorbe spuse de cineva în care aveau încredere.

Horoscop 17 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, muncă astăăzi şi poate să fie foarte fructuoasă, să aducă bani, dar este uşoară. Cineva îi plăteşte pentru consultanţă, se pare. 

Horoscop 17 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni ziua este aducătoare de energie bună. Se simt bine, sunt în formă şi datorită acestei stări pozitive au şi reacţii foarte aplicate la tot ceea ce se întâmplă. Relaţii bune şi cu copiii.

Horoscop 17 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii sunt foarte bine centraţi în ei în legătură cu un proiect despre care nu vorbesc. Se adaptează ei cu ei astfel încât să fie foarte bine aliniaţi cu ce au de gând să facă şi încă nu spun. 

Horoscop 17 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Pești ziua aduce clarificare, claritate, adevăr. Şi se pare că ajung singuri la asta, dar după ce au pus cap la cap diverse informaţii auzite în jurul lor. 

Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept