Antena 3 CNN Show Tabloid Marina Almășan, mărturisiri cutremurătoare despre moartea Patriciei Țeicu: „Nu există blestem mai mare”

Marina Almășan, mărturisiri cutremurătoare despre moartea Patriciei Țeicu: „Nu există blestem mai mare”

Moartea Patriciei, fiica lui Marius Țeicu, a îndurerat atât pe admiratorii compozitorului, cât și pe prietenii apropiați ai acestuia, vestea venind ca o lovitură. Marina Almășan este devastată după ce a aflat că Marius Țeicu trece printr-o dramă atât de copleșitoare, scrie Click.

Prezentatoarea Tv nu-și poate stăpâni emoțiile după crunta veste că Patricia s-a stins din viață și abia își poate găsi cuvintele pentru consolarea compozitorului Marius Țeicu. Marina Almășan a mărturisit pentru Antena Stars că încă refuză să creadă că o astfel de tragedie chiar s-a întâmplat.

„Aş prefera să nu fiu alături de voi într-un asemenea context. Încă nu cred, sper să fie un zvon. Refuz să cred că un om aşa de bun la suflet că Marius Ţeicu, nu cred că a putut să fie atât de pedepsit de soartă să asiste la moartea propriului său copil. Eu o cunosc pe Patricia de mică, veneau la emisune. O invidiam pe soţia lui că are un soţ aşa de minunat, că are un aşa copil. Când am aflat cu ceva timp în urmă de la Marius că are ceva probleme, am zis că lumea s-a întors cu susul în jos. Este nedrept să primeşti ca părinte o aşa lovitură. Fata să ţi se stingă. Nu a putut face nimic. A fost de o discreţie maximă. A ieşit doar când a avut mare nevoie de ajutorul oamenilor. Nu a avut încotro şi a trebuit să apeleze la oamenii din jur.  Mă ruga mereu să nu divug lucrurile pe care mi le spunea. I-am dat un mesaj, nu am putut să îl sun. Nu mi-a răspuns”, a declarat Marina Almășan pentru Antena Stars.

Subiecte în articol: marina almasan Marius Teicu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei