Antena 3 CNN Actualitate Planul vloggerului care i-a păcălit pe influencerii români să promoveze o brânză fake: "Primul pas este să inventezi un produs care să ţină de foame"

Planul vloggerului care i-a păcălit pe influencerii români să promoveze o brânză fake: "Primul pas este să inventezi un produs care să ţină de foame"

Vloggerul care a păcălit mai mulţi influenceri români să promoveze un produs care nu există a povestit, într-un video care a devenit viral, cum s-a întâmplat totul.

de Andreea Gelatu    |   

Vloggerul spune că scopul său a fost acela de a demonstra că persoane din online, urmărite de foarte mulţi oameni, încasează bani pentru a promova produse despre care de fapt nu ştiu absolut nimic.

"Planul este simplu şi are ca mecanism de bază cea mai primitivă metodă de promovare în mediul online: pachete de PR. Astfel, primul pas este să inventezi un brand care sună interesant şi un produs care să ţină de foame", spune vloggerul.

Citeşte şi: Dorian Popa, primele explicaţii după ce a fost prins drogat la volan: "Cea mai mare greşeală din viaţa mea"

Un cunoscut vlogger a cumpărat o bucată de brânză de la un supermarket și a trimis-o influencerilor. Aceasta era ambalată într-o cutie roșie și conținea și o scrisoare, dar şi o sticlă cu vin.

În scrisoarea trimisă, acesta susținea că brânza a fost produsă de Curtea Regală și este un produs aniversar în cinstea regelui Chares al Marii Britanii.

Citeşte şi: Mare atenţie la reducerile de Black Friday! Ponturile care ne arată că produsele sunt fake

"Am primit o cutie misterioasă în care văd că este un plic cu sigiliu. Curtea Regală a României! Uauuu!

Să vă explic acum și de ce #brânzaregelui pentru că povestea este senzaţională. Lotul acesta de brânză, acest Camembert pe care l-am primit, este eponim regelui Charles şi a fost produs pentru Festinul aniversar din noiembrie organizat la Palatul Buckingham cu ocazia onomasticii de 75 de ani a regelui Marii Britanii", le-a spus Oana Roman urmăritorilor săi din mediul online. 


 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea