Antena 3 CNN Actualitate Social Reacţia Mitropoliei Moldovei în cazul episcopului Hușilor: ”Am văzut imaginile. Ne-ar durea foarte tare să fie reale”

Reacţia Mitropoliei Moldovei în cazul episcopului Hușilor: ”Am văzut imaginile. Ne-ar durea foarte tare să fie reale”

Conducerea Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei a reacţionat joi în scandalul în care este implicat episcopul Huşilor, după ce în  presă a fost a publicat un filmuleţ cu doi bărbaţi surprinşi în ipostaze intime, despre care se afirmă că îl reprezintă pe episcopul Huşilor şi un fost elev al acestuia.

Potrivit Adevărul.ro, imaginile cenzurate prezintă doi bărbaţi care se îmbrăţişează, se sărută şi intreţin relaţii intime. Filmul ar fi unul dintre cele opt materiale compromiţătoare, dosarul fiind instrumentat de procurorii DNA.  

Reprezentanţii Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei au precizat, că au văzut imaginile, însă, având în vedere că acestea sunt blurate şi nu se distinge identitatea celor care participă, nu pot declanşa o ancheta împotriva episcopului. 

”Urmărim cu foartă multă atenţie cazul de la Huşi. Am vizualizat astăzi acele imagini, care însă nu prezintă explicit chipurile celor două persoane. Ne-ar durea foarte tare să fie reale. Nădăjduim să nu fie. Noi nu avem acele înregistrări, pentru a ne putea pronunţa”, a declarat Marian Timofte, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.
 

Subiecte în articol: reactie episcop imagini episcopul Huşilor
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"