Antena 3 CNN Show Showbiz Un fost internaţional român este din nou singur, deşi avea planuri de însurătoare

Un fost internaţional român este din nou singur, deşi avea planuri de însurătoare


A fost cândva una dintre cele mai mari speranţe a fotbalului românesc, dar accidentările l-au ţinut departe de teren şi tot mai mult prezent în presa mondenă. Şi asta pentru că Nicolae Mitea a vânat doar domnişoare din showbizul românesc.

În ultima vreme, însă, fostul internaţional de la Ajax părea să-şi fi găsit liniştea în braţele frumoasei Irina, iar cei doi aveau chiar planuri de nuntă. Iată însă că acestea s-au spulberat de curând când perechea şi-a spus adio.

”Ne-am despărțit azi (ieri, n.r.). Nu mai eram fericiți împreună, nu avea rost să ne chinuim reciproc. Eu o respect, o iubesc, dar o iubesc ca pe o soră. Nu mai era acea pasiune de care este nevoie într-un cuplu. Încă sufăr, probabil că depresia pe care mi-a provocat-o moartea tatălui meu m-a îndepărtat și de Irina. Asta este, nu am ce să fac, dar mi s-a părut cel mai frumos, din partea mea, să fiu sincer cu ea și să îi explic că nu mai simt ceea ce trebuie să simtă un bărbat pentru o femeie. La o adică, trebuie să încerc să fiu fericit, iar ea merită, de asemenea, să fie fericită, iar noi nu eram făcuți unul pentru celălalt”, a declarat Nicolae Mitea pentru Spynews.

 

Subiecte în articol: Ajax Amsterdam
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște