Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Traian Băsescu îi îndeamnă pe români să meargă la urne: Veniţi la vot!

Traian Băsescu îi îndeamnă pe români să meargă la urne: Veniţi la vot!

Traian Băsescu îi îndeamnă pe români să meargă la urne: Veniţi la vot!
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
08 Dec 2012   •   18:51

Preşedintele Traian Băsescu îi îndeamnă pe români, într-un mesaj video pe Facebook, să meargă la urne, precizând că votul lor va arăta dacă "rămânem în zona gri, acolo unde politicienii aflaţi la putere susţin că trebuie să fim", sau "ne continuăm drumul spre Bruxelles şi spre parteneriatul cu SUA".
   
"De şapte luni avem la putere lideri politici care atacă permanent UE şi liderii Uniunii. De şapte luni avem lideri politici care atacă permanent parteneriatul cu SUA şi Departamentul de Stat al SUA. Ziua de mâine este decisivă. Românii ne vor arăta dacă rămânem în zona gri, acolo unde politicienii aflaţi la putere susţin că trebuie să fim mai aproape de Rusia şi China, sau ne continuăm drumul consolidat spre Bruxelles şi spre parteneriatul cu America. Acesta este votul pe care îl veţi da mâine", afirmă Băsescu, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook, filmat sâmbătă la Predeal, într-un cadru cu brazi şi zăpadă.
   
De asemenea , Băsescu subliniază că el va vota pentru "direcţia Europa şi parteneriatul strategic cu Statele", unde "ne vom găsi şi securitatea şi viitoarea prosperitate', îndemnându-i şi pe români să meargă la vot.
   
"De aceea vă chem, români, să veniţi la vot şi să spuneţi dacă vreţi în zona gri sau să ne consolidăm acolo unde eu am crezut că este locul nostru. În Europa şi în parteneriatul cu America. Veniţi la vot ! Direcţia este Europa şi parteneriatul strategic cu Statele Unite. Acolo ne vom găsi şi securitatea, şi viitoarea prosperitate. Eu votez!", mai spune Băsescu, în mesajul de pe Facebook.

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3
Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro.
În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012
La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close