Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Tulcea: Liberalii cred că vor câştiga primăria oraşului Babadag

Tulcea: Liberalii cred că vor câştiga primăria oraşului Babadag

Tulcea: Liberalii cred că vor câştiga primăria oraşului Babadag
Sursa foto: Foto: redclaycitizen.typepad.com
06 Iun 2012   •   16:18
Unul din cei mai tineri viceprimari din judeţul Tulcea, liberalul Georgian Caraman, crede că va câştiga competiţia electorală pentru funcţia de primar al oraşului Babadag, după campania civilizată pe care a avut-o până în prezent, informează Agerpres.
 
„Sondajele făcute înainte de campania electorală au arătat că sunt cu circa 30% înaintea celorlalţi candidaţi, iar acum îmi păstrez avantajul. Faptul că am dus o campanie civilizată, nu am făcut nimic altceva decât să mă promovez şi să promovez echipa mea, faptul că nu am atacat niciun candidat şi că mi-am făcut treaba ca viceprimar al oraşului Babadag în faţa cetăţenilor cred că au fost atuurile mele în această campanie electorală“, a declarat miercuri, în timpul unei conferinţe de presă, Georgian Caraman, candidatul la funcţia de primar al oraşului Babadag.
 
Acesta şi-a propus ca în următorii patru ani să ofere sprijin pentru dezvoltarea IMM-urilor în oraş pentru a crea locuri de muncă şi să reabiliteze drumurile.
 
„M-am axat pe o campanie om la om şi am fost din casă în casă şi am discutat cu fiecare cetăţean problemele care sunt în Babadag - lipsa locurilor de muncă, drumurile care trebuie reparate şi luarea măsurilor pentru toţi cetăţenii, indiferent de etnie să respecte legea“, a mai spus candidatul PNL la Primăria oraşului Babadag, Georgian Caraman.
 
În vârstă de 33 de ani, acesta este absolvent al Facultăţii de Drept 'Spiru Haret', a finalizat masteratul în drept şi administraţie publică la Universitatea Danubius din Galaţi, este consilier local din anul 2004, iar din 2008 este viceprimar al oraşului Babadag.
 
Potrivit preşedintelui organizaţiei judeţene a PNL, deputatul Octavian Popa, liberalii au înscrişi în competiţia electorală pentru funcţiile de primar din judeţ cinci candidaţi diferiţi faţă de cei ai PSD - în oraşul Babadag şi comunele CA Rosetti, Crişan, Jijila şi Nalbant, din partea USL în competiţie fiind înscrişi alţi 17 liberali.

 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close