Antena 3 CNN Economic Auto Audi, BMW şi Cadillac, premiate la Detroit pentru designul automobilelor prezentate (FOTO)

Audi, BMW şi Cadillac, premiate la Detroit pentru designul automobilelor prezentate (FOTO)

Audi, BMW şi Cadillac, premiate la Detroit pentru designul automobilelor prezentate (FOTO)
Sursa foto: Audi BMW Cadillac
14 Ian 2009   •   17:08

Audi, BMW şi Cadillac au fost premiate pentru excelenţa în designul automobilelor ("Design Excellence Award"), la Salonul Auto de la Detroit (North American International Auto Show/ NAIAS). Audi a primit două dintre cele patru distincţii în cea de-a patra ediţie a premiilor "EyesOn Design Awards", decernate celor mai bune vehicule de serie dar şi conceptelor. Audi R8 V10 şi BMW Z4 2010 au fost premiate la categoria maşinilor care vor intra în producţia de serie. R8 V10 include mai multe elemente fine de design, precum farurile LED sau dubla evacuare ovală. Interiorul îmbină funcţionalitatea cu complexitatea oferind şoferului, în acelaşi timp, un acces facil la comenzile maşinii.



Forma aerodinamică a lui Z4 îl transformă într-un automobil reuşit din oricare unghi este privit. În plus, automobilul dispune de acoperiş retractabil tip hardtop.


Audi A7 Sportback Concept dispune de linii lungi şi fluide şi un interior reconfortant cu piele albă şi lemn.


Conceptul Audi a împărţit premiul pentru design cu Cadillac Converj Concept, un hibrid futuristic la exterior şi excentric la interior. Conceptul Converj are patru scaune individuale însă designul său îl face a fi foarte greu de transpus în producţia de serie.


Fotografii: worldcarfans.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: audi BMW
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close