Antena 3 CNN Economic Auto Berceanu: Dacă ne respectăm obligaţiile, în noiembrie vom avea 42 de kilometri din autostrada Transilvania

Berceanu: Dacă ne respectăm obligaţiile, în noiembrie vom avea 42 de kilometri din autostrada Transilvania

Berceanu: Dacă ne respectăm obligaţiile, în noiembrie vom avea 42 de kilometri din autostrada Transilvania
Sursa foto: radu berceanu
22 Ian 2009   •   16:45

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu a declarat joi că a găsit împreună cu reprezentanţii companiei Bechtel o modalitate pentru a debloca lucrările la autostrada Transilvania.
"Am căzut de acord să modificăm câteva din modalităţile în care se lucra pâna acum în prevederile contractuale. Cea mai importantă este legată de avans, 150 milioane de euro, care trebuia plătit la inceputul anului. Anul acesta vom lucra cu plăti luanre sau pe stadii de lucrări." a spus Berceanu.
"Am stabilit că dacă noi vom realiza o parte din obligaţiile contractuale, expropieri, linii electrice şi ţevi de gaze care trebuie relocate, precum şi plata la termen, la începutul lunii noiembrie vom avea 42 de kilometri gata pentru circulaţie. Ceilalţi zece kilometri vor fi finalizaţi în primele luni ale lui 2010." a mai declarat Ministrul Transporturilor.
Berceanu a arătat că în prezent trebuie plătită suma de 141,5 milioane de euro, care reprezintă restanţe de anul trecut.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Radu Berceanu
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close