Antena 3 CNN Economic Auto BMW Z4, primele imagini şi detalii tehnice oficiale ale noului model

BMW Z4, primele imagini şi detalii tehnice oficiale ale noului model

BMW Z4, primele imagini şi detalii tehnice oficiale ale noului model
15 Dec 2008   •   16:58

BMW a făcut publice primele imagini şi detalii tehnice oficiale ale noului roadster BMW Z4. În ciuda vremurilor tulburi din punct de vedere economic, BMW va continua să producă roadsterul de succes. Potrivit worldcarfans.com, în momentul lansării, Z4 va fi disponibil cu trei versiuni diferite de motorizare.
Primul dintre acestea este un propulsor twin-turbo de 3 litri care dezvoltă 306 cai putere şi un cuplu de 400 Nm, iar acceleraţia de la 0 la 100 kilometri la oră are loc în 5,2 secunde. Varianta de bază Z4, sDrive23i, dispune de un motor de 2.497 cc, 204 cai putere, şi un cuplu de 250Nm. Ultimul dintre motoare, sDrive30i, este un propulsor de 3 litri care dezvoltă 258 cai putere şi un cuplu de 258 cai putere. Toate cele trei motoare respectă normele Euro5.

Noul model Z4 dispune de acoperiş retractabil hard-top, primul de acest tip prezent la seria Z. Greutatea acoperişului care nu mai este din pânză este mai mare, ceea ce va afecta performanţele automobilului. Pentru a contracara acest lucru BMW a introdus mai multe noi tehnologii, începând cu sistemul de suspensii Adaptive M. Înălţimea maşinii poate fi modificată cu până la 10 milimetri.
Debutul noului Z4 va avea loc luna viitoare la Salonul Auto de la Detroit.

Fotografii: worldcarfans.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: imagini
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close