Antena 3 CNN Economic Auto Brăila: O şoferiţă a îmbrâncit un poliţist şi i-a smuls cascheta

Brăila: O şoferiţă a îmbrâncit un poliţist şi i-a smuls cascheta

Brăila: O şoferiţă a îmbrâncit un poliţist şi i-a smuls cascheta
19 Dec 2008   •   21:12

O şoferiţă din Brăila, supărată fiind că a fost oprită în trafic, deoarece mergea fără a avea în funcţiune luminile de întâlnire, l-a îmbrâncit pe poliţistul care o trăsese pe dreapta, i-a smuls cascheta şi l-a înjurat.
Corina F., de 32 de ani, conducea, vineri, pe Drumul European 584, în oraşul Însurăţei, un autoturism Mercedes Benz, fără să aibă în funcţiune luminile de întâlnire, motiv pentru care a fost oprită de un agent din cadrul Poliţiei Însurăţei, care efectua serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier în zonă.
Agentul de poliţie i-a solicitat conducătoarei auto documentele personale şi ale maşinii şi i-a adus la cunoştinţă faptul că va fi sancţionată contravenţional, cerându-i să rămână în autoturism.
În timp ce poliţistul completa procesul verbal de constatare a contravenţiei, şoferiţa Corina F. s-a apropiat de autoturismul de serviciu al agentului, a deschis portiera, i-a adresat cuvinte jignitoare, i-a smuls cascheta şi l-a îmbrâncit.
În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările urmând să fie desfăşurate de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj.
Agerpres

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close