Antena 3 CNN Economic Auto Fiul lui Sorin Roşca Stănescu, implicat într-un accident rutier soldat cu moartea unei persoane

Fiul lui Sorin Roşca Stănescu, implicat într-un accident rutier soldat cu moartea unei persoane

Fiul lui Sorin Roşca Stănescu, implicat într-un accident rutier soldat cu moartea unei persoane
28 Dec 2008   •   11:32

Un bărbat a fost lovit, sâmbătă, de un autoturism Mercedes care aparţine fiului jurnalistului Sorin Roşca Stănescu. Victima a murit, iar poliţiştii încearcă să o identifice în condiţiile în care faţa i-a fost distrusă, informează surse judiciare,citate de Mediafax.
Autoturismul cu numărul B 81 SNT era înmatriculat pe numele lui Mircea Stănescu. Maşina a lovit mortal un bărbat, sâmbătă, în jurul orei 17.45. Poliţiştii credeau că, la volanul Mercedesului, s-ar fi aflat însă fiul jurnalistului, însă accidentul a fost asumat de o femeie.
Potrivit Poliţiei Capitalei, bărbatul decedat ar avea ?40-45 ani, 1,70-1,75 m, îmbrăcat cu pantaloni de culoare gri, geacă maro, pantofi negri (alte date de stare civilă nu s-au putut stabili)". Acesta ar fi vrut să traverseze strada Cpt. Av. Alexandru Şerbănescu, în dreptul intersecţiei cu str. Căpâlna, în zona indicatoarelor de trecere pentru pietoni şi pe marcajul pietonal. Autoturismul Mercedes circula pe str. Cpt. Av. Alexandru Şerbănescu dinspre Şos. Pipera către B-dul. Aerogării şi a lovit în plin pietonul.
Martorii au chemat ambulanţa şi au declarat poliţiştilor că la volan se afla un bărbat.
"La momentul ajungerii echipei de cercetare la faţa locului a fost găsit autoturismul implicat în accident, iar la volan se afla o persoană de sex feminin identificată ca fiind Marinel M., de 38 de ani, din Bucureşti. În timpul cercetărilor au fost identificate persoane care urmează a fi audiate în vederea stabilirii împrejurările producerii accidentului", au declarat cei de la Poliţia Capitalei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close