Antena 3 CNN Economic Auto General Motors a oprit dezvoltarea viitorului El Camino, Pontiac G8 ST sport truck

General Motors a oprit dezvoltarea viitorului El Camino, Pontiac G8 ST sport truck

General Motors a oprit dezvoltarea viitorului El Camino, Pontiac G8 ST sport truck
07 Ian 2009   •   18:19

General Motors a oprit dezvoltarea proiectului Pontiac G8 ST sport, care era considerat camioneta El Camino a viitorului, deoarece producătorul american nu-şi mai permite să-l producă. GM ia în calcul oprirea mai multor proiecte de acest tip, şi, potrivit worldcarfans.com, a anunţat că are de gând să transforme Pontiac într-un brand de nişă. "Cum Pontiac se concentrează în special pe maşini sportive şi distractive în privinţa experienţei de la volan, modelul ST nu se mai potriveşte viziunii noastre asupra mărcii Pontiac", a declarat Jim Hopson pentru Automotive News.

Se pare că GM a decis că varianta ST sport truck nu este suficient de sportivă. Russ Clark, şeful de marketing al Pontiac a declarat că marca pe care o reprezintă îşi va reduce numărul de modele produse, de la cele şase din prezent.
Hopson a precizat că proiectul ST sport truck a fost oprit pentru că este un "produs de nişă cu volum redus". Doar el ştie ce a vrut să spună, având în vedere strategia de nişă a GM, pentru marca Pontiac.
Fotografii: worldcarfans.com
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close